Redknapp hoopt dat fans Ghaly kunnen vergeven

Hossam Ghaly kan nog steeds geen goed doen in de ogen van de supporters van Tottenham Hotspur. Manager Harry Redknapp heeft het opgenomen voor de voormalige middenvelder van Feyenoord.

Redknapp hoopt dat fans Ghaly kunnen vergeven

Ghaly bewees zichzelf een slechte dienst door in mei 2007 woedend zijn shirt op de grond te gooien na als invaller weer te zijn gewisseld door trainer Martin Jol. Sindsdien is de Egyptenaar persona non grata bij de fans van The Spurs, ook nadat hij vorig seizoen op huurbasis was uitgekomen voor Derby County.

Ghaly zat vrijdag tijdens het FA Cup-duel met Wigan Athletic (3-1 zege) weer eens op de bank bij Tottenham en werd direct uitgefloten toen hij aan een warming-up begon. Manager Redknapp hoopt dat zoiets niet nog eens gebeurt.

'Hij heeft een fout gemaakt, maar het is tijd om te vergeven en te vergeten', aldus Redknapp, die Ghaly waarschijnlijk ook opneemt in de selectie voor de halve finale van de League Cup tegen Burnley van dinsdag.

'Ik denk niet dat Hossam respectloos wilde handelen ten opzichte van Tottenham. Hij was voor alles boos op de trainer die hem als invaller weer van het veld haalde.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen