Red Bull Salzburg strikt Anderlecht-talent Bruno

Reacties

Massimo Bruno verruilt Anderlecht voor Red Bull Salzburg. De twintigjarige aanvaller, afkomstig uit de jeugdopleiding van de Belgische topclub, tekent een contract tot medio 2019.

Red Bull Salzburg strikt Anderlecht-talent Bruno

Anderlecht bereikte woensdag een akkoord met Red Bull Salzburg, volgend seizoen actief in de Champions League. Salzburg heeft naar verluidt vijf miljoen euro betaald voor de jeugdinternational. Bruno speelde in de afgelopen twee seizoenen 69 competitieduels namens Anderlecht waarin hij zeventien keer trefzeker was.

'Ik wil de voorzitter, directie, mijn collega’s en de trouwe fans bedanken voor de mooie jaren en mag terugblikken op twee titels en een uitstekende opleiding', laat Bruno weten op de clubwebsite. 'Ik ben toe aan een nieuwe stap in mijn loopbaan en wens het allerbeste toe aan de hele club.'

Herman Van Holsbeeck, algemeen directeur van Anderlecht, sprak van een goede deal en gunt Bruno alles succes in Oostenrijk. 'We wensen Massimo alle geluk en succes toe. Het was onmogelijk om dit bod te weigeren. Langs deze weg wil ik Massimo Bruno danken voor zijn inzet en uitstekende mentaliteit', aldus Van Holsbeeck.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.