Red Bull na thuiszege op Wiener SC dicht bij landstitel

Huub Stevens is weer een stap dichter bij het kampioenschap van Oostenrijk. De trainer van Red Bull Salzburg zag zijn ploeg thuis met 4-2 winnen van Wiener SC door een productief eerste half uur.

Binnen een minuut kwamen de bezoekers al brutaal op voorsprong, maar in de 27ste minuut leidde Red Bull alweer met 4-1. Marc Janko benutte in de elfde minuut een strafschop, waarna Milan Dudic, opnieuw Janko en Rabiu Afolabi de thuisclub op voorsprong zette. In blessuretijd bepaalde Mensur Kurtisi de eindstand op 4-2 in het voordeel van Red Bull Salzburg.

De ploeg van Stevens behoudt de zes punten voorsprong op Rapid Wien. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft Red Bull Salzburg 73 punten uit 33 wedstrijden, Rapid heeft er 67.