Recidiverende stapper Grealish moet vrezen voor Villa-toorn

Reacties

Aston Villa-talent Jack Grealish lijkt het nooit te leren. Het grote talent werd vorig seizoen al uit de selectie gezet wegens onprofessioneel gedrag en ligt nu opnieuw onder vuur bij de Championship-club. Er loopt een onderzoek naar de 21-jarige buitenspeler.

Recidiverende stapper Grealish moet vrezen voor Villa-toorn

Grealish speelde met zijn club zaterdagmiddag met 0-0 gelijk tegen Ipswich Town, maar dat was voor Grealish blijkbaar reden genoeg om de boel eens even flink op stelten te zetten. De politie moest om kwart voor acht 's ochtends naar zijn hotel komen om een groep feestgangers buiten te zetten.

Het politiebezoek was voor Aston Villa reden genoeg om een onderzoek in te stellen naar de pupil, die zich niet zou houden aan de discipline-regels die door de club uit Birmingham zijn opgesteld. 'Het onderzoek loopt nog, dus ik kan niet zeggen of hij er tegen Newcastle United zaterdag wel of niet bij zal zijn', zei manager Roberto Di Matteo. 'Het niet de eerste keer dat Jack in opspraak raakt. Als hij een mooie carrière wil hebben, moet hij hiermee stoppen.'

Bewusteloos
Vorig seizoen werd hij kort voor een wedstrijd gespot in een discotheek en doken er foto's op waarop was te zien dat Grealish lachgas inhaleerde. De zomer voorafgaande aan jaargang 2015/16 maakte de Engelsman het nog bonter door tijdens een vakantie op Tenerife zoveel te drinken dat hij bewusteloos op straat eindigde. Het kwam hem op reprimandes en zelfs een schorsing te staan van de toenmalige managers Tim Sherwood en later Remi Garde.

Toch bood de clubleiding hem begin deze maand een nieuw contract aan, dat Grealish ondertekende. De onverbeterlijke stapper ligt nu tot medio 2020 vast bij The Villans, waar hij dit seizoen in zeven competitiewedstrijden goed was voor twee goals en een assist.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.