Rebrov: 'Lens alleen te stoppen door hem te blesseren'

Reacties

Dinamo Kiev-trainer Serhiy Rebrov heeft de grootste zorgen om de blessure van Jeremain Lens weggenomen. De interlands tegen Turkije (28 maart) en Spanje (31 maart) komen waarschijnlijk niet in gevaar voor de 29-voudige international.

Rebrov: 'Lens alleen te stoppen door hem te blesseren'

Lens raakte geblesseerd in de wedstrijd van zijn club Dinamo Kiev bij Olimpik Donetsk (0-1 winst). De aanvaller viel na 26 minuten uit, maar de koploper van de Oekraïense competitie maakte bekend dat de schade te overzien valt.

'Lens is op hetzelfde been geraakt als in de uitwedstrijd tegen Guingamp', zei coach Rebrov. 'Ik vermoed dat de verdedigers van onze tegenstanders weten dat ze Lens alleen kunnen stoppen door hem te blesseren. Scheidsrechters moeten Lens in bescherming nemen. We hopen dat hij donderdag tegen Everton weer fit is.'

De kwetsuur die Lens tegen Guingamp opliep, kostte hem uiteindelijk geen wedstrijd, waardoor het onwaarschijnlijk is dat hij tegen het einde van de maand nog niet hersteld is als het Nederlands elftal in actie komt. Bij Kiev is er zelfs de hoop dat Lens in de dubbele confrontatie met Everton (12 en 19 maart) in de achtste finale van de Europa League inzetbaar is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.