Real-life FIFA 17, Van Beukering werkt aan rentree

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Real-life FIFA 17, Van Beukering werkt aan rentree

• FIFA 17, real-life nagebootst. Hilarisch!

• Met Dele Alli in de buurt ligt een bal tussen de benen door altijd op de loer. Tottenham Hotspur-ploeggenoot Eric Dier had het toch moeten weten.

• Er is nog net geen livestream waarop de comeback van Jhon van Beukering te volgen is. De voormalige spits van onder meer Vitesse en Feyenoord werkt zich in het zweet en broer Dennis volgt het op de voet. De twee hebben nog wel wat trainingen te gaan.

'Ik ben een loaded gun, een geladen geweer, klaar om afgeschoten te worden. Snap je?'
Memphis Depay voelt zich goed en staat te trappelen om zich te laten zien in het shirt van Oranje. 'Ik zit ook echt goed in mijn vel. Ik heb vertrouwen. Ik voel ook veel vertrouwen. Ik krijg alleen nog niet de kans om dat te laten zien op het veld. Dat is jammer, frustrerend soms. Maar ik ben ervan overtuigd dat dat moment gaat komen', aldus de Manchester United-aanvaller in het AD.

'Wat mij vooral tegenstaat is de manier waarop clubs zich van een trainer ontdoen. Ik heb er begrip voor dat er voor een andere coach wordt gekozen, maar ik heb niet het gevoel dat dat altijd eerlijk gaat. De vertrekkende trainer wordt aan zijn lot overgelaten of te kijk gezet. Het klopt inderdaad dat ik er geen trek in heb om ooit nog voor een club te gaan werken.'
• Bij Joachim Löw begint het niet te kriebelen als hij denkt aan een baan als hoofdtrainer. Clubs hoeven niet aan te kloppen bij de Duitse bondscoach, zo laat hij weten in een interview in de Westdeutsche Allgemeine Zeitung.

'Het is niet eenvoudig om geduldig te blijven, maar Feyenoord draait geweldig. Dan moet je op een kans wachten.'
Renato Tapia begrijpt dat de kansen niet voor het oprapen liggen bij Feyenoord, dat als koploper in de Eredivisie nog zonder puntenverlies is. Na zijn goal tegen Willem II moet de Peruaan waarschijnlijk weer in de wachtkamer plaatsnemen. (AD)

• Iemand de les lezen doe je zo. Sporting Gijón-doelman Iván Cuéllar pakt een journalist van een lokale krant onverbiddelijk hard aan. Laatstgenoemde schreef dat de Spaanse doelman voorafgaand aan de wedstrijd tegen Deportivo La Coruña van het voorbije weekend een akkefietje had met supporters. Hij staarde met een agressieve blik naar het groepje fans. Volgens de keeper keek hij in werkelijkheid met een bezorgde blik naar een supporter die een epileptische aanval kreeg. De medische staf van Gijón schoot vervolgens te hulp.


Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.