Real stoomt Bale en Benzema klaar voor kraker in Turijn

Reacties

Het wordt voor Gareth Bale en vooral Karim Benzema een race tegen de klok om volgende week dinsdag in de halve finale van de Champions League aan de aftrap te staan met Real Madrid, dat dan op bezoek gaat bij Juventus.

Real stoomt Bale en Benzema klaar voor kraker in Turijn

Real plaatste zich vorige week zonder de twee aanvallers voor de halve eindstrijd door in de return van de kwartfinale met 1-0 van Atlético Madrid te winnen. Javier Hernández groeide in dat duel uit tot matchwinner door vlak voor tijd de winnende te maken.

Of Benzema er tegen Juve wel weer bij is valt te betwijfelen. De Franse spits revalideert momenteel in Lyon van zijn knieblessure. Woensdag keert hij terug in Madrid om aan de volgende fase van zijn herstel te beginnen. Desondanks komt de kraker in Turijn mogelijk te vroeg.

Dat geldt waarschijnlijk niet voor Bale. De Welshman liet woensdag net als zijn trainer weten dat hij 'sterker en sterker wordt'. Zijn doel is het competitieduel van zaterdag met Sevilla. Als die wedstrijd aan hem voorbij gaat, lonkt een rentree tegen Juve.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.