Real met Ronaldo, Robben terug in Madrid

Reacties

Cristiano Ronaldo is gewoon van de partij tijdens de eerste halve finale van de Champions League tegen Bayern München. De sterspeler van Real Madrid is voldoende hersteld van zijn hamstringblessure.

Real met Ronaldo, Robben terug in Madrid

De Spaanse grootmacht hield het lang spannend, maar ruim een uur voor de aftrap in Santiago Bernabéu kwam het verlossende woord. Ronaldo (foto) kampte met een spierblessure, die hij 2 april opliep in de kwartfinale van de Champions League tegen Borussia Dortmund (3-0 zege).

Ronaldo miste daardoor onder meer de return tegen Dortmund (2-0 nederlaag) en bekerfinale tegen Barcelona (2-1 winst). Daarentegen staat Gareth Bale niet aan de aftrap. De Welshmen heeft een griepje opgelopen en begint op de reservebank. Zijn plaats wordt ingenomen door Angel Di María, waardoor Isco plaatsneemt op het middenveld.

Aan de kant van Bayern München niet veel verrassingen. Trainer Pep Guardiola begint zoals verwacht met de aanvallend ingestelde Arjen Robben (ex-speler Real Madrid), Franck Ribéry en Mario Mandzukic. Als controleur op het middenveld kiest de Spaanse oefenmeester voor aanvoerder Philipp Lahm.

De volledige opstellingen:
Real Madrid
: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão; Modric, Alonso, Isco; Di María, Benzema, Ronaldo.
Bayern München: Neuer; Rafinha, Boateng, Dante, Alaba; Robben, Lahm, Schweinsteiger, Kroos, Ribéry; Mandzukic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.