Real Madrid-'scout' Ramos eist basisplaats tegen Mbappé

Reacties

Sergio Ramos heeft de Spaanse bondscoach Julen Lopetegui gevraagd om hem op te stellen in de vriendschappelijke interland tegen Frankrijk. De verdediger, die eigenlijk rust zou krijgen, heeft daar een opmerkelijke reden voor.

Real Madrid-'scout' Ramos eist basisplaats tegen Mbappé

'Ik wil zelf ervaren of Mbappé al goed genoeg is voor Real Madrid', zou Ramos volgens diverse Spaanse media tegen Lopetegui hebben gezegd. De aanvoerder van de Spanjaarden is onder de indruk van wat hij van het pas achttienjarige supertalent van Frankrijk heeft gezien en kan in de vriendschappelijke ontmoeting met Frankrijk de directe tegenstander worden van de spits.

Real Madrid zou de ontwikkeling van Mbappé nadrukkelijk in de gaten houden en heeft in centrumverdediger Ramos nu de ideale speler om op het veld in te schatten hoe goed de tiener nu echt is. Met 141 interlands jaagt Ramos bovendien op het record van Iker Casillas, die 167 keer speelde voor Spanje.

Hoewel Ramos dus twee redenen heeft om in actie te komen tegen Frankrijk, is het nog onduidelijk of Lopetegui tegemoet komt aan de wens van zijn captain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.