Real Madrid ziet ook Modric geblesseerd terugkeren

Reacties

De interlandperiode heeft slecht uitgepakt uitgepakt voor Real Madrid. Na Karim Benzema en Sergio Ramos is nu Luka Modric geblesseerd geraakt tijdens de interlandperiode. Hij werd in de rust uit voorzorg naar de kant gehaald.

Real Madrid ziet ook Modric geblesseerd terugkeren

Modric liep zaterdag in het EK-kwalificatieduel van Kroatië met Bulgarije (3-0) een lichte hamstringblessure op, zo wees onderzoek zondagochtend uit. De dertigjarige middenvelder mist daardoor de uitwedstrijd van dinsdag tegen Malta, waarin de ploeg van bondscoach Ante Cacic zich nog voor het EK kan plaatsen als het zelf wint en Noorwegen punten laat liggen op bezoek bij het al van een EK-ticket verzekerde Italië.

Maar mogelijk blijft het daar niet bij voor Modric. Hoewel Real de blessure zelf nog onder de loep moet nemen, is de kans groot dat ook de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Levante te vroeg komt. Trainer Rafael Benítez zal hopen zijn spelmaker volgende week dinsdag in de Champions League tegen Paris Saint-Germain wel terug te hebben. Vorig seizoen bleek hoe belangrijk Modric was voor de Madrilenen, die tijdens zijn afwezigheid de koppositie uit handen gaven.

Modric stond toen ruim drie maanden aan de kant door een zware hamstringblessure. Zo'n vaart zal het nu niet lopen. Desondanks is de kwetsuur van de Kroaat een nieuwe tegenvaller voor Benítez. Benzema, Dani Carvajal, Pepe en James Rodríguez zijn de komende weken niet inzetbaar. Met name de blessure van Benzema wekte de woede van Real, omdat de 27-jarige spits volgens De Koninklijke langer dan nodig binnen de lijnen bleef in het oefenduel van Frankrijk met Armenië (4-0).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.