'Real Madrid troeft Ajax af en strikt Ødegaard'

Reacties

Martin Ødegaard speelt volgens het Noorse DT de komende jaren in het shirt van Real Madrid. Daarmee lijkt het einde in zicht van de langdurige soap rondom het zestienjarige supertalent.

'Real Madrid troeft Ajax af en strikt Ødegaard'

Volgens de Noorse krant heeft Ødegaard zijn ja-woord gegeven aan De Koninklijke. Het wachten is nu op een akkoord tussen Real Madrid en zijn huidige werkgever Strømsgodset IF.

Daarmee lijkt de Spaanse topclub de strijd met onder meer Barcelona, Manchester United, Bayern München, Liverpool én Ajax te hebben gewonnen. De piepjonge international zou aanvankelijk in Amsterdam meetrainen, maar zover zal het volgens DT dus niet komen.

Drie miljoen
Real Madrid is inmiddels al in onderhandeling met Strømsgodset, dat naar verluidt drie miljoen euro ontvangt voor de aanvallende middenvelder. Ødegaard debuteerde op vijftienjarige leeftijd in de nationale ploeg van Noorwegen en maakte een dermate sterke indruk dat de gehele Europese top hem wilde vastleggen.

De talentvolle middenvelder ging diverse Europese topclubs af, maar lijkt dus te kiezen voor Real Madrid. Behalve Martin Ødegaard, gaat ook zijn vader Erik aan de slag in Madrid. Hij kan een contract tekenen als jeugdtrainer. Overigens gaat Ødegaard junior trainen met de hoofdmacht, maar is het plan om hem in eerste instantie wedstrijden te laten spelen in Real Madrid Castilla, dat in de derde divisie speelt..

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.