'Real Madrid haalt Morata terug naar Bernabéu'

Reacties

Real Madrid maakt gebruik van de terugkoopoptie in het contract van Álvaro Morata. De 23-jarige spits, die in 2014 naar Juventus toog, keert komende zomer terug bij De Koninklijke, weet Marca.

'Real Madrid haalt Morata terug naar Bernabéu'

De Madrilenen zouden - zoals de clausule in zijn contract voorschrijft - 32 miljoen euro neer moeten tellen om Morata terug naar Spanje te halen. Dat de Spanjaard zijn contract in Turijn december vorig jaar nog verlengde tot medio 2020, doet daar niets aan af, stelt het dagblad.

Morata werd in 2014 nog te licht bevonden voor de hoofdmacht van Real Madrid en mocht vertrekken, maar wordt na een kleine twee seizoenen rijpen in Italië gezien als een versterking voor de selectie van hoofdcoach Zinedine Zidane. In Estadio Santiago Bernabéu moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Karim Benzema.

Er is overigens wel enige haast geboden bij het aantrekken van de spits die in het huidige Serie A-seizoen pas drie keer doel trof. Real Madrid vreest namelijk nog altijd een transferban. De clubleiding ging al in beroep tegen de sanctie die de FIFA oplegde en lijkt daardoor komende zomer in afwachting van de definitieve uitspraak nog te mogen handelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.