Real blijft steken op gelijkspel, Barça wint eenvoudig

Real Madrid is er niet in geslaagd om te winnen bij derdeklasser Real Murcia in het toernooi om de Copa del Rey. Barcelona wist zijn heenwedstrijd tegen Ceuta wel winnend af te sluiten.

Real Murcia-Real Madrid 0-0Ondanks de waarschuwingen van trainer José Mourinho is Real Madrid er te winnen bij Real Murcia. Met een veredeld B-team kwamen de bezoekers niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel ondanks enkele goede mogelijkheden. De beste kans was er in de eerste helft voor Esteban Granero, hij raakte de lat. Karim Benzema zag nog een treffer afgekeurd worden.

Ceuta-Barcelona 0-2Barcelona deed het beter. Op bezoek bij Ceuta, net als Real Murcia uitkomend in de Segunda División B, won de ploeg van trainer Josep Guardiola zonder veel moeite. Al na 25 minuten was de eindstand bereikt. Voormalig Ajacied Maxwell opende in de zestiende minuut de score namens de bezoekers, negen minuten later maakte Pedro (foto) er 0-2 van voor de bezoekers.