Real biedt vijftig miljoen voor Villa maar Valencia weigert

Valencia heeft Real Madrid duidelijk gemaakt dat David Villa niet te koop is. De Koninklijke zou tot vijftig miljoen euro hebben geboden voor de topscorer, maar kreeg alsnog een 'nee' als antwoord, zo schrijven diverse Spaanse media.

Real biedt vijftig miljoen voor Villa maar Valencia weigert

Zo weet Las Provincias dat Valencia afgelopen zondag rondom het tweede Super Cup-duel in Madrid een bod van vijftig miljoen kreeg voorgelegd voor Villa. 'Hij is niet te koop', zou voorzitter Vicente Soriano 'bot' hebben geantwoord, aldus de regionale krant van Valencia.

Ook AS en Marca berichtten over een poging van Real de topscorer van Euro 2008 los te weken bij Valencia. AS heeft het over 48 miljoen, Marca over 47 miljoen. De uitkomst is bij beide bladen precies hetzelfde: Soriano zegt nee. Zoals hij al vaker heeft laten horen op aanbiedingen voor Villa, en ook al kampen Los Ché met een forse schuldenlast.

Valencia zou inmiddels druk bezig zijn het contract van de Villa open te breken en op te waarderen, zo bevestigt de zaakwaarnemer van de 26-jarige spits in Las Provincias. De huidige verbintenis van de 36-voudig international loopt tot medio 2013.

Bekijk hier al onze video's