Rashica lijkt nieuwste deelnemer aan Arnhemse leegloop

Reacties

Vitesse houdt serieus rekening met een vertrek van Milot Rashica komende zomer, waardoor de leegloop bij de club geen einde lijkt te kennen.

Rashica lijkt nieuwste deelnemer aan Arnhemse leegloop

De negentienjarige vleugelspeler kende een sterk seizoen en wordt gelinkt aan grote Europese clubs. Wellicht krijgt hij zelfs namens Albanië op het EK de kans zich in de kijker te spelen. 'Ik heb het goed naar mijn zin bij Vitesse en er heeft nog geen club persoonlijk contact met me gezocht. Ik hoor het deze zomer wel', zegt Rashica in gesprek met Voetbal International.

Met het aantrekken van Navarone Foor (24) reageerde Vitesse al adequaat op het naderende vertrek van enkele basisspelers. De aanvallend ingestelde Foor, die transfervrij overkomt van aartsrivaal NEC, zou weleens de vervanger kunnen zijn van Valeri Qazaishvili. De aanvallende middenvelder liet weten klaar te zijn voor een vervolgstap in zijn loopbaan.

Daarnaast vertrekken Denys Oliynyk en Piet Velthuizen transfervrij en heeft keeper Eloy Room een clausule in zijn contract. Ook keren huurlingen Lewis Baker, Isaiah Brown, Nathan, Danilo Pantic en Dominic Solanke waarschijnlijk terug naar Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.