Ranieri: 'Zo lang mogelijk doorgaan met dit wonder'

Reacties

Claudio Ranieri blikt tevreden terug op het gelijkspel tegen Manchester City (0-0). De manager van Leicester City hoopt in 2016 mee te kunnen blijven doen om de titel.

Ranieri: 'Zo lang mogelijk doorgaan met dit wonder'

'We hebben een uitstekende wedstrijd achter de rug, maar het was niet makkelijk', reageerde Ranieri na de wedstrijd. 'We speelden goed en kregen ook kansen op de overwinning. Het belangrijkste vind ik echter dat het team zich enorm goed heeft hersteld van de nederlaag bij Liverpool.'

'Iedere wedstrijd in de Premier League is lastig voor ons', vervolgde de trainer van Leicester, dat nog aan dit kalenderjaar begon als hekkensluiter. 'Wij zijn een kelder en de andere teams zijn villa's met zwembaden. Het is dus niet eenvoudig, maar we zullen iedere wedstrijd alles geven.'

'We zijn bezig met een wonder en ik zou dit graag zo lang mogelijk door laten gaan, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik kan alleen maar hopen dat mijn spelers en de fans het zo geweldig blijven doen in het nieuwe jaar', besloot de 64-jarige Italiaan.

Leicester City heeft nu net als Arsenal 39 punten na negentien duels, maar het doelsaldo van de Noord-Londense club is iets beter. Manchester City bezet de derde plaats met drie punten achterstand op Arsenal en Leicester.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.