Rangers uur met tien man en verspeelt punten

Glasgow Rangers hield gelijke tred met Celtic door dit weekeinde eveneens niet verder te komen dan een gelijkspel. Op bezoek bij Aberdeen kwamen The Gers niet verder dan 1-1.

Lee McCulloch speelde een negatieve hoofdrol bij Rangers. De aanvaller verzorgde nog wel de assist voor de openingstreffer van Charlie Adam, maar moest na ruim een half uur spelen naar de kant met een rode kaart.

Bovenop die tegenslag moest Rangers vlak voor rust ook nog een gelijkmaker incasseren. Lee Miller kopte raak na een voorzet van Richie Byrne. Karim Touzani kwam bij Aberdeen na rust binnen de lijnen, maar kon er niet aan bijdragen dat zijn ploeg tegen tien man de winst greep.

Rangers bezet op de ranglijst de tweede plaats achter Celtic. Het verschil tussen beide ploegen is twee punten. Rangers speelde wel twee wedstrijden minder.