Rangers na rust op stoom tegen Kilmarnock

Paal, lat en doelman Allan Combe stonden succes voor Glasgow Rangers in de weg in de eerste helft tegen Kilmarnock. Na rust namen The Gers alsnog ruim afstand: 0-4.

Kris Boyd was de grootste pechvogel in de eerste 45 minuten. De spits zag een strafschop gestopt worden door doelman Combe en raakte de lat met een schot. Doordat Nacho Novo ook nog op de paal schoot, stond het bij rust nog 0-0.

David Weir (foto) brak de ban door raak te koppen na een hoekschop van Kevin Thomson en Boyd haalde zijn gram door Combe te passeren met een lage schuiver. Na de 2-0 was de wedstrijd gespeeld. Kenny Miller (intikker) en Steven Whittaker (volley) bepaalden de eindstand op 0-4.

Rangers verkleinde het verschil met koploper Celtic weer tot twee punten. Kilmarnock leed de vierde nederlaag op rij en staat zesde.