Rangers laat paria Barton weer meetrainen na aflopen straf

Reacties

Joey Barton is weer welkom bij Rangers FC. De 34-jarige middenvelder trainde woensdag mee nadat hij ruim een maand was geschorst.

Rangers laat paria Barton weer meetrainen na aflopen straf

'Barton mag weer meetrainen nu zijn disciplinaire straf erop zit', meldt Rangers FC in een summiere verklaring. De Engelsman moest op het strafbankje plaatsnemen nadat hij manager Mark Warburton en ploeggenoot Andy Halliday er verbaal van langs gaf bij het bespreken van de met 5-1 verloren kraker tegen Celtic.

Volgens lokale media is de kans klein dat Barton ooit nog in actie komt voor de huidige nummer twee van de Schotse Premier League. Rangers FC zou Barton alleen weer mee laten trainen met het oog op een transfer in de winterstop. De middenvelder werd afgelopen zomer door Rangers overgenomen van Burnley FC.

Bartons reputatie van Bad Boy werd onlangs eens te meer onderstreept nadat de Schotse FA aankondigde hem aan te klagen voor het gokken op liefst 44 wedstrijden tussen 1 juli en 15 september. De hoorzitting zou aanvankelijk eind oktober plaatshebben, maar is verzet naar 17 november.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.