Ramsey terug bij Arsenal, vrees Coquelin komt uit

Reacties

Arsenal-manager Arsène Wenger treurde in aanloop naar de Champions League-ontmoeting met Dinamo Zagreb om de kwetsuur van Francis Coquelin. Het is het zoveelste blessuregeval in korte tijd voor The Gunners.

Ramsey terug bij Arsenal, vrees Coquelin komt uit

'We zijn hard geraakt in november', luidde de conclusie van Wenger, die bevestigde dat hij de komende twee maanden niet kan beschikken over Coquelin. De verdedigende middenvelder liep zaterdag tegen West Bromwich Albion (2-1 verlies) een zware knieblessure op.

Coquelin voegt zich in de lappenmand bij Mikel Arteta, Theo Walcott, Jack Wilshere, Danny Welbeck, Alex Oxlade-Chamberlain en Tomás Rosicky. De terugkeer van Aaron Ramsey vormt voor de Franse manager een lichtpuntje. De 24-jarige middenvelder liep ruim een maand geleden een hamstringblessure op en kan tegen Zagreb zijn rentree maken.

De hulp van Ramsey komt dinsdagavond als geroepen, want Arsenal verkeert in een benarde positie in de Champions League. De Londenaren verzamelden slechts drie punten in de eerste vier duels en staan daardoor derde in Groep F met een achterstand van zes punten op nummer twee Olympiakos Piraeus. 'De spelers willen op het hoogste niveau strijden en hebben daar ook de kwaliteiten voor', zei Wenger hoopvol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.