Ramselaar sluit donderdag al aan bij de selectie PSV

Reacties

PSV heeft donderdagochtend de komst van Bart Ramselaar bevestigd. De middenvelder komt over van FC Utrecht en tekent een contract voor vijf seizoenen.

Ramselaar sluit donderdag al aan bij de selectie PSV

De Eindhovenaren betalen ongeveer 4,5 miljoen euro voor Ramselaar. Dat bedrag kan door bonussen nog aanzienlijk oplopen en bovendien heeft FC Utrecht een doorverkooppercentage bedongen. De twintigjarige Ramselaar traint donderdag ook direct mee met de selectie van trainer Phillip Cocu.

PSV hoopte zich in eerste instantie te versterken met Marco van Ginkel, maar de middenvelder van Chelsea raakte geblesseerd waardoor de transfer van de baan is. Daarop kwam technisch manager Marcel Brands uit bij Ramselaar, die door PSV wordt gezien als een van de grootste talenten van Nederland.

Er staat op transfergebied nog heel wat te gebeuren bij PSV. Zo mogen Florian Jozefzoon, Jetro Willems, Luciano Narsingh en Adam Maher in principe vertrekken. Narsingh gaf echter al aan dat hij waarschijnlijk in Eindhoven blijft, terwijl er ook voor Willems nog geen concrete belangstelling is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.