Ramos: 'Juventus verdient Champions League-finale'

Reacties

Juventus is de verdiende winnaar en heeft zich volkomen terecht geplaatst voor de Champions League-finale tegen Barcelona. Dat is de conclusie van Real Madrid-verdediger Sergio Ramos.

Ramos: 'Juventus verdient Champions League-finale'

In Turijn was Juventus met 2-1 te sterk, terwijl de Italiaanse topclub in Madrid met 1-1 gelijkspeelde. 'Juventus heeft het meeste recht op een finaleplaats', zei Ramos na afloop in de Spaanse media. 'Dat team was de beste over twee wedstrijden.'

'We kunnen niets anders doen dan Juventus feliciteren', aldus de Spanjaard, die erg kritisch was op zijn eigen elftal. 'Na de eerste goal van ons dachten wij dat het al gespeeld was. We hebben gefaald in aanvallend opzicht. We hadden thuis meer doelpunten moeten maken dan Juventus.'

'Na de treffer van Juve gingen bij ons de koppies omlaag. Vooral omdat we voor die tijd juist heel goed speelden, maar daar verder geen gebruik van hebben gemaakt. Dit is een harde les voor ons. Als je fouten maakt, lig je eruit in de Champions League', zei Ramos.

Opnieuw lukt het de titelverdediger dus niet om ook het seizoen daarop de Champions League te winnen. Juventus bereikte voor de achtste keer in de clubhistorie de eindstrijd van het belangrijkste Europese toernooi. Net als opponent Barcelona maakt de club uit Turijn dit seizoen kans om de treble te winnen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.