Rajkovic bezorgt Stevens en Hoffenheim slechte dag

Reacties

1899 Hoffenheim heeft verzuimd goede zaken te doen in de strijd tegen degradatie. SV Darmstadt 98 won bij de ploeg van trainer Huub Stevens (0-2).

Rajkovic bezorgt Stevens en Hoffenheim slechte dag

Stevens heeft tot twee keer toe VfB Stuttgart als interim-coach kunnen behoeden voor degradatie. Maar bij 1899 Hoffenheim dreigt hij zijn status van redder in nood niet te kunnen waarmaken.

Sinds zijn aantreden eind oktober heeft hij slechts één zege kunnen boeken in de Bundesliga. Dit kalenderjaar wacht 1899 Hoffenheim ondanks een hoopgevend gelijkspel tegen Bayer Leverkusen ook nog op de eerste overwinning, waardoor de zorgen groot blijven.

Door de nederlagen van concurrenten Hannover 96, Werder Bremen, Eintracht Frankfurt had 1899 Hoffenheim dit weekeinde goede zaken kunnen doen. Maar na het bezoek van Darmstadt blijft Stevens' ploeg steken op veertien punten en daarmee de voorlaatste plaats.

Slobodan Rajkovic was de beul namens Darmstadt. De verdediger, die in Nederland speelde voor PSV, FC Twente en Vitesse, tekende voor de assist van de 0-1 van Aytac Sulu na ruim een half uur. Het antwoord van 1899 Hoffenheim bleef ondanks een flink aantal kansen achterwege. Rajkovic nam met een late treffer het laatste restje hoop weg bij de thuisploeg.

Darmstadt neemt dankzij de zege afstand van de gevarenzone en is geklommen naar de elfde plaats. De stap omhoog ging ook ten koste van Hamburger SV, dat eerder op zondag met 1-1 gelijkspeelde tegen 1. FC Köln.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.