Radovic goud waard voor Legia tegen Hapoel Tel Aviv

Legia Warschau heeft zich uitstekend hersteld van de nederlaag tegen PSV in de eerste speelronde van de Europa League. De Poolse club won in eigen huis van Hapoel Tel Aviv (3-2).

Toto Tamuz zette de bezoekers in de 34ste minuut op voorsprong en lang bleef het daar ook in de Pepsi Arena, maar in de 67ste minuut zorgde Daniel Ljuboja voor de gelijkmaker. Vijf minuten later gevolgd door de 2-1 van Marcin Komorowski, die een strafschop benutte.

Weer zeven minuten later leek Maharan Lala de eindstand te bepalen op 2-2, maar Miroslav Radovic (foto) kroonde zich kort voor tijd tot matchwinner door alleen voor doelman Édel Apoula uiterst koel te blijven en de 3-2 binnen te schuiven in het voordeel van Legia.

Legia heeft door de overwinning nu drie punten uit twee duels, evenveel als Rapid Boekarest. PSV is koploper met zes punten uit twee wedstrijden, terwijl Hapoel Tel Aviv nog zonder punten is. Foto: VI Images