QPR-manager onder de indruk van 'professionele' Chery

Reacties

Een week nadat Tjaronn Chery zich de woede van zijn trainer Chris Ramsey op de hals had gehaald, heeft de 27-jarige middenvelder een wit voetje gehaald bij de manager van Queens Park Rangers.

QPR-manager onder de indruk van 'professionele' Chery

Chery ging vorige week vrijdag in het verloren Championship-duel met Fulham (0-4) met veel misbaar naar de kant toe hij al na 35 minuten werd gewisseld. Het kwam de van FC Groningen overgenomen linkspoot op een vermaning van Ramsey te staan, die ook aankondigde het gedrag van de Hagenaar te zullen bestraffen.

Zaterdag begon Chery desondanks gewoon weer in de basis bij QPR. Met een assist en een doelpunt stond de ex-speler van onder meer FC Twente en ADO Den Haag aan de basis van de 4-3 overwinning op Bolton Wanderers, dat een 2-0 voorsprong weggaf tegen The Hoops. 'We kwamen goed terug en het was een geweldig schot van Tjaronn bij de derde goal', reageerde Ramsey.

'Hij heeft deze week zijn excuses aangeboden aan mij, de technische staf en de fans', vervolgt de 53-jarige Engelsman op de QPR-website. 'Hij heeft zijn straf gehad. De aard daarvan blijft intern, maar vandaag heeft hij het erg goed gedaan. Hij gedraagt zich al de hele week erg professioneel; het was een prachtig doelpunt', aldus Ramsey over de in genade aangenomen Chery.

Voor Chery was het zijn vierde treffer in dienst van QPR. Ook Leroy Fer was zaterdag trefzeker tijdens zijn eerste basisoptreden van het seizoen. De 25-jarige middenvelder is hersteld van een knieblessure, die hem vier maanden aan de kant hield. De twee Nederlanders staan na tien wedstrijden elfde met QPR, op drie punten van de plekken die toegang geven tot de play-offs om promotie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.