QPR met zware delegatie in Amsterdam voor Sigthórsson

Reacties

Een overstap naar Engeland lonkt voor Ajacied Kolbeinn Sigthórsson. Queens Park Rangers is gecharmeerd van de IJslandse spits van de Amsterdammers.

QPR met zware delegatie in Amsterdam voor Sigthórsson

Een delegatie van QPR was woensdagavond present in De Arena tijdens het bekerduel met Feyenoord (3-1 overwinning). Onder anderen manager Harry Redknapp van The Hoops was aanwezig, maar hij zal weinig wijzer zijn geworden, omdat Sigthórsson pas in de slotfase inviel.

QPR heeft zijn belangstelling voor Sigthórsson nog niet concreet gemaakt door een bod uit te brengen. Ook heeft de club uit West-Londen zich nog niet officieel gemeld in Amsterdam voor een overname.

Sigthórsson is in de Eredivisie gedeeld topscorer van Ajax met zeven doelpunten. Desondanks is de ex-speler van AZ niet zeker van een basisplaats. Hoewel hij zondag in de competitietopper tegen PSV (1-0 zege) mocht beginnen en het enige doelpunt liet noteren, kreeg Bojan Krkic woensdagavond in het bekerduel met Feyenoord de voorkeur.

QPR zet dit seizoen alles op een terugkeer naar de Premier League, waar het vorig seizoen uit degradeerde. De door geldschieter Tony Fernandes gerunde club staat tweede in het Championship, een plek die aan het einde van het seizoen goed is voor promotie.

Ondanks die hoge klassering is het maken van doelpunten het grote probleem van QPR, dat in 26 duels pas 31 keer scoorde. Daarmee is het zelfs minder productief dan bijvoorbeeld nummer negentien Sheffield Wednesday (32 goals).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.