Qazaishvili overweegt zomers vertrek bij Vitesse

Reacties

De kans bestaat dat Valeri Qazaishvili (23) zijn laatste competitiewedstrijd voor Vitesse heeft gespeeld. De aanvallende middenvelder beschikt nog over een tweejarig contract, maar is naar eigen zeggen toe aan een vervolgstap.

Qazaishvili overweegt zomers vertrek bij Vitesse

'Op een gegeven moment in je carrière moet je verder kijken', vertelt de Georgiër aan Voetbal International. 'Dat zou nu wel eens kunnen zijn. Ik ben 23 en wil het maximale uit mijn loopbaan halen. Of ik deze zomer een transfer ga maken? Dat zou zomaar kunnen.'

Qazaishvili kwam vijf jaar geleden op voorspraak van toenmalig eigenaar Merab Jordania naar Arnhem. Onder trainer Peter Bosz groeide hij uit tot één van de meest creatieve middenvelders in de Eredivisie. Het laatste half jaar verliep de relatie tussen Vitesse en Vako stroef. De middenvelder werd door interim-trainer Rob Maas in de spits geposteerd en later zelfs gepasseerd. De Georgisch international voelde zich in zijn eer aangetast en voelde weinig vertrouwen meer van de Arnhemse staf.

Voor Vitesse zou een zomers vertrek niet slecht uitkomen. De club wil binnen afzienbare tijd zwarte cijfers schrijven en moet dus ook dit jaar weer spelers verkopen. De club heeft overigens ook al een alternatief voor Qazaishvili op het oog. De Arnhemmers hebben vergaande interesse in NEC'er Navarone Foor, wiens contract deze zomer afloopt. Een mogelijke overgang van Nijmegen naar Arnhem zou de verhoudingen in Gelderland direct weer op scherp zetten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.