Puntje voor Bouma en Villa bij Sheffield

Aston Villa kwam op bezoek bij Sheffield United al na twee minuten op voorsprong, maar mocht uiteindelijk blij zijn dat het Bramall Lane met een punt verliet: 2-2.

Stilian Petrov haalde al vroeg in de wedstrijd doeltreffend uit. Het was de eerste treffer van de Bulgaar in dienst van Villa sinds zijn komst van Celtic. De gasten verzuimden door te drukken. Chris Sutton was wel dicht bij met een inzet op de lat.

Sheffield kwam in de tweede helft sterk terug. Via een volley van Stephen Quinn en een intikker van Danny Webber stond de thuisclub na rust plotseling op voorsprong. Villa had het aan Milan Baros te danken dat het snel weer gelijk kwam en niet met een nederlaag van het veld stapte.

Kort na de gelijkmaker van de Tsjechische spits werd Wilfred Bouma door coach Martin O'Neill van het veld gehaald. De linksback was wel in de basis begonnen.