Punt bezorgt Augsburg gemengde gevoelens

Reacties

FC Augsburg heeft de kans laten liggen een grote stap te zetten richting handhaving. Met tien man bleef 1. FC Köln op de been (0-0).

Punt bezorgt Augsburg gemengde gevoelens

Na bijna een uur groeide de hoop bij FC Ausgburg op een zeer welkome overwinning in de strijd tegen degradatie. FC Köln-aanvoerder Matthias Lehmann kreeg na een overtreding op Tobias Werner zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. Noodgedwongen beperkten de Keulse gasten zich tot verdedigen.

FC Augsburg, waar Jeffrey Gouweleeuw door de absentie van de geblesseerde Paul Verhaegh de Nederlandse eer hoog hield, slaagde er niet in de numerieke meerderheid tot uitdrukking te brengen in de score. Ook Alfred Finnbogason kon zich niet onderscheiden als redder in nood.

FC Augsburg voelde zich ook tekort gedaan door scheidsrechter Tobias Welz, die hands van de Keulse spits Anthony Modeste niet waarnam en daarmee de thuisploeg een strafschop onthield. Maar met het punt is de marge op Werder Bremen, dat als nummer zestien op de plaats staat die een barrage om handhaving oplevert, wel gegroeid tot zes punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.