PSV-target Defour kiest voor Anderlecht

Reacties

Steven Defour lijkt zijn loopbaan te vervolgen in eigen land bij Anderlecht en niet bij PSV. De verwachting is dat de 26-jarige middenvelder van FC Porto deze week nog een contract tekent in Brussel.

PSV-target Defour kiest voor Anderlecht

Anderlecht wil ruim zes miljoen euro betalen voor de 44-voudige international, die daarmee de duurste aankoop in de clubhistorie van de Belgische recordkampioen wordt.

De club en Defour zijn inmiddels tot een akkoord gekomen. Anderlecht moet alleen nog rond komen met zijn huidige werkgever FC Porto. Wanneer er een definitief akkoord is tekent Defour een contract voor vijf jaar.

Daarmee lijkt PSV een streep te moeten zetten door de gewenste versterking voor het middenveld. PSV was ook zeer geïnteresseerd in Defour, maar is niet bereid een dergelijk bedrag te betalen. Marcel Brands, technisch manager van de Eindhovenaren, voerde onderhandelingen met FC Porto maar kwam niet tot een overeenkomst.

Defour speelde in het verleden voor onder meer RC Genk, Standard Luik en maakte deze zomer ook deel uit van de Belgische WK-selectie. Tijdens zijn laatste seizoen in Portugal kwam de middenvelder steeds minder aan spelen toe. In drie seizoenen FC Porto speelde hij 65 competitieduels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.