PSV-talent Bakkali lijkt lokroep Kompany te weerstaan

Technisch manager Marcel Brands van PSV heeft een goed gevoel over gehouden aan een onderhoud met de familie van toptalent Zakaria Bakkali. De net zestienjarige Belgische Marokkaan staat in heel Europa te boek als grote belofte en kreeg al diverse aanbiedingen van onder meer topclubs uit de Premier League. PSV deed hem ook een voorstel voor een driejarig contract.

PSV-talent Bakkali lijkt lokroep Kompany te weerstaan

Voor het eerst heeft de clubleiding nu het gevoel dat het de strijd tegen het grootkapitaal gaat winnen. 'Ze zijn positief en hebben me gezegd dat ze bij PSV willen blijven', zegt technisch manager Marcel Brands. 'Ik wil wel benadrukken dat ze nog geen ja hebben gezegd tegen de aanbieding. Ook niet mondeling. Het is slechts een positief signaal, maar daar zijn we wel heel erg blij mee.'

Bakkali werd vorig jaar op de Nike Premier Cup uitgeroepen tot beste speler. Omdat aan dit toernooi mondiale voorrondes vooraf gaan mocht hij zich op dat moment officieus beste vijftienjarige ter wereld noemen. Vanaf dat moment is het een gekkenhuis rondom de speler en zijn ouders. Manchester City schakelde zelfs sterspeler en Belg Vincent Kompany in om Bakkali richting Engeland te lokken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen