PSV'er Laursen kiest voor terugkeer naar oude club

Reacties

PSV laat Nikolai Laursen terugkeren naar Brøndby IF. De aanvaller gaat op huurbasis aan de slag bij zijn oude club, die een optie tot koop heeft bedongen.

PSV'er Laursen kiest voor terugkeer naar oude club

Laursen (20) maakte drie jaar geleden voor ongeveer een miljoen euro de overstap van Brøndby naar PSV. Mede door twee zware blessures kwam het niet tot een doorbraak in het eerste elftal. Wel speelde Laursen vijftig duels voor Jong PSV in de Jupiler League. In mei van dit jaar kreeg hij de Bronzen Stier, als beste talent in de vierde periode.

De stap naar het vlaggenschip van PSV leek er niet in te zitten en daarom gaat Laursen nu weer aan de slag bij Brøndby. Daar zijn ze blij met de komst van de aanvaller: 'Nikolai is een echte Brøndby-jongen, die de jeugdopleiding heeft doorlopen en zijn debuut maakte in het eerste elftal', zegt technisch directeur Troels Bech. 'Ik ben er zeker van dat de Brøndby-fans ernaar uitkijken om hem weer in ons shirt te zien voetballen.'

Laursen krijgt bij Brøndby het shirt met rugnummer 18 en zal maandag voor het eerst meetrainen. Zijn contract bij PSV loopt nog tot medio 2020 door.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.