PSV'er Hiljemark terug: 'Tijdje niet naar voetbal gekeken'

Reacties

In het nieuwe jaar gaat er een enorme concurrentiestrijd losbarsten op het middenveld van PSV. Trainer Phillip Cocu zit al behoorlijk ruim in zijn opties en krijgt er dan ook Oscar Hiljemark weer bij, die vandaag zijn terugkeer maakte op het trainingsveld.

PSV'er Hiljemark terug: 'Tijdje niet naar voetbal gekeken'

Hiljemark kwam vanwege een heupblessure sinds september niet meer in actie voor PSV. 'Het voelt heel fijn dat ik er nu weer ben', aldus de Zweed, die de eerste periode van zijn revalidatie in zijn vaderland afwerkte. 'Mijn herstel verloopt goed. De trainingen gaan ook prima. Ik heb weer een lach op mijn gezicht en hoop dat zo te houden.'

De zware heupblessure viel Hiljemark zwaar. 'Ik was een tijdje totaal niet in de stemming om voetbal te kijken. Ik volgde PSV alleen via de website Livescore. Pas na een paar weken ben ik alles weer meer gaan volgen en heb ik contact gezocht met een paar spelers en de trainer. Nu ben ik echt blij dat ik er weer ben', vervolgt hij op de clubsite.

Hiljemark hoopt na de winterstop zijn terugkeer te kunnen maken in de wedstrijdselectie. Het betekent dat Cocu er nog een optie bij krijgt. De trainer zit nu al enorm ruim in de opties voor zijn driemansmiddenveld, waarvoor hij met Andrés Guardado, Georginio Wijnaldum, Marcel Ritzmaier, Jorrit Hendrix, Adam Maher, Stijn Schaars en Rai Vloet al liefst zeven spelers tot zijn beschikking heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.