PSV'er Colin staat voor overstap naar Everton

Everton wordt waarschijnlijk de nieuwe club voor Jurgen Colin. De PSV-back zal vrijdag op Goodison Park met vertegenwoordigers van The Toffees de laatste details invullen.

PSV'er Colin staat voor overstap naar Everton

Everton wil Colin voor een seizoen huren van PSV. Manager David Moyes heeft het liefste dat de overgang voor het weekeinde is afgerond. Colin vliegt daarom donderdag naar Liverpool om vrijdag op Goodison Park de laatste formaliteiten af te ronden. Als de overgang voor twaalf uur 's middags rond is is Colin zondag inzetbaar tegen Arsenal.

Voor Colin is Everton een onverwachte maar zeer welkome kans. De verdediger, die in Eindhoven nog een contract heeft tot 2007, hoeft dit seizoen bij PSV niet te rekenen op veel speeltijd. Woensdag zat de back niet in de selectie, die het in de Champions League-voorronde opnam tegen Rode Ster Belgrado.

Colin kwam een jaar geleden terug bij PSV dat hem had verhuurd aan achtereenvolgens RC Genk en NAC Breda. De 23-jarige back kwam in totaal tot 24 competitieduels in de Eindhovense hoofdmacht.

Bekijk hier al onze video's