PSV-aanwinst Narsingh: 'De titel is waarom ik hier ben'

Aanvaller Luciano Narsingh, die afgelopen woensdag een basisplaats kreeg in het Nederlands elftal van Louis van Gaal, maakte deze zomer een bewuste keuze voor PSV, maar beleefde, net als bij Oranje, met die club een valse competitiestart tegen RKC Waalwijk. Zijn ambitie blijft echter overeind. 'De titel is waarom ik hier ben', zo vertelt hij in de nieuwste editie van Voetbal International.

PSV-aanwinst Narsingh: 'De titel is waarom ik hier ben'

Komend weekeinde kan Narsingh met PSV de slechte competitiestart enigszins rechtzetten als de Eindhovenaren het in eigen huis opnemen tegen Roda JC.

FC Twente heeft een nieuwe vedette in huis. Onder aanvoering van Dusan Tadic werd FC Groningen afgelopen zondag opgerold in de Grolsch Veste. Ook de ambitieuze vleugelartiest uit Servië doet zijn verhaal. 'Ik wilde vanaf het begin bij FC Twente dwingend aanwezig zijn.' Bestel nu VI 33 in de VI Webshop Feyenoord verloor eerst van Dinamo Kiev, won vervolgens bij FC Utrecht, contracteerde Joris Mathijsen en John Guidetti belde zijn -voormalige-collega's om hen een hart onder de riem te steken. Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi werden voor Oranje geselecteerd en Ronald Koeman en Louis van Gaal hadden contact. Martijn Krabbendam beschrijft in VI 33 alle achtergronden van een bewogen Feyenoord-week.

Tobias Sana maakte tegen AZ zijn debuut voor Ajax. De Zweedse vleugelspeler was tot voor kort een grote onbekende in Nederland. Totdat de landskampioen plotseling besloot hem naar de Arena te halen. Simon Zwartkruis introduceert de opvallende verschijning in de Eredivisie.

Vitesse begon de competitie afgelopen zondag zonder de populairste speler van het vorig seizoen. Alexander Büttner maakt deze zomer kennis met de harde wetten van de transfermarkt. Tom Knipping en Iwan van Duren doen verslag van de meedogenloze strijd rond de linksback, die een arbitragezaak tegen zijn club aanspande. Met grote gevolgen, want inmiddels werd bekend dat hij de zaak op alle fronten heeft verloren.

Ook in Voetbal International 33:

- De column van Johan Derksen- Alles over de megadeal van de Eredivisie met Rupert Murdoch- Taco van den Velde analyseert Samuel Armenteros- Interview met RKC-trainer Erwin Koeman- De terugkeer van PEC Zwolle- Uitsmijter met René van der Gijp- Feyenoord anno 1992- De tegenstanders van de Nederlandse clubs in Europa- Willem II-trainer Jurgen Streppel- 125 Jaar Voetbal in Nederland deel 5- SC Heerenveen-directeur Robert Veenstra- De column van Nico Dijkshoorn VI nr. 33 ligt vanaf woensdag 15 augustus in de winkel. Snelle bezorging kan ook. Bestel het nummer direct in de VI Webshop. Vóór 14.00 besteld, volgende werkdag in huis.

Deze week ook in de winkel, de nieuwe bijna vierhonderd pagina's tellende Seizoengids van Voetbal International met alle informatie over clubs, spelers, programma's etc. Foto's: VI Images <br /><br />

Bekijk hier al onze video's