PSV-aanvaller Nijland in onderhandeling met Union Berlin

Stef Nijland is vandaag naar Duitsland vertrokken om te onderhandelen met Union Berlin. De nummer zeven van de Tweede Bundesliga wil de 24-jarige aanvaller van PSV in de winterstop overnemen.

PSV-aanvaller Nijland in onderhandeling met Union Berlin

Het contract van Nijland loopt na dit seizoen af, maar hij behoort net als Orlando Engelaar en Jagos Vukovic tot de overbodige spelers die mogen vertrekken om in de selectie ruimte te maken voor de gewenste versterkingen.

Afgelopen zomer stond Nijland al niet meer op de elftalfoto. 1860 München toonde destijds belangstelling voor hem, maar Nijland kampte nog met een hardnekkige voetblessure en maakte onlangs pas zijn rentree bij Jong PSV.

PSV heeft al laten weten er wel uit te zullen komen met Union Berlin, zodat alleeen Nijland zelf nog tot overeenstemming moet zien te komen.

De voormalige speler van FC Groningen en Jong Oranje tekende in 2008 bij PSV een vijfjarig contract, maar kwam in Eindhoven tot slechts veertien competitieduels. Sindsdien werd hij twee keer verhuurd, aan Willem II (2010) en NEC (2011/12).

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's