PSV zonder Zoet en Willems tegen Sparta Rotterdam

Reacties

PSV moet het zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam stellen zonder Jeroen Zoet. De doelverdediger heeft spierklachten en wordt vervangen door Remko Pasveer.

PSV zonder Zoet en Willems tegen Sparta Rotterdam

PSV-coach Phillip Cocu voert sowieso (al dan niet gedwongen) de nodige mutaties door. Zo fungeert Joshua Brenet als linksback door het ontbreken van Jetro Willems wegens persoonlijke omstandigheden. Santiago Arias speelt daardoor rechtsback. Verder komen Bart Ramselaar en Nicolas Isimat-Mirin in de ploeg voor Siem de Jong en Daniel Schwaab.

PSV is de eerste negen Eredivisie-duels niet bepaald schadevrij doorgekomen. De teller staat al op negen verliespunten. Sparta won drie keer, verloor drie keer en speelde drie keer gelijk en bezet dus een keurige plaats in de middenmoot.

PSV bleef tijdens de laatste drie thuiswedstrijden in de Eredivisie verstoken van de winst. Achtereenvolgens FC Groningen (0-0), Feyenoord (0-1) en Heracles Almelo (1-1) hielden minimaal een punt over aan het bezoek in Eindhoven. De laatste keer dat PSV vier achtereenvolgende Eredivisie-duels in het Philips Stadion niet won, was in het seizoen 1980/81.

De aftrap in het Philips Stadion is om 19.45 uur.

Opstelling PSV:
Pasveer; Arias, Isimat-Mirin, Moreno, Brenet; Pröpper, Guardado, Ramselaar; Narsingh, L. de Jong, Pereiro

Opstelling Sparta Rotterdam:
Kortsmit; Dumfries, Van Drongelen, Breuer, Vriends; Dijkstra, Dougall, Spierings; Verhaar, El Azzouzi, Goodwin

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.