PSV zonder Beasley, Reiziger vraagteken

Guus Hiddink had gehoopt dinsdag tegen Fenerbahçe over DaMarcus Beasley te kunnen beschikken, maar de Amerikaan blijkt nog niet fit genoeg. Achter het meespelen van Michael Reiziger staat een vraagteken.

PSV zonder Beasley, Reiziger vraagteken

Beasley kampt al een paar weken met pijnlijke hamstrings, een kwetsuur die hij overhield aan een optreden voor de Amerikaanse nationale ploeg. Met het ontbreken van de Europees niet speelgerechtigde Arouna Koné en Jason Culina had Hiddink graag Beasley weer bij zijn selectie gehad, voor het cruciale treffen met Fener.

'Hij is op zeventig, tachtig procent', legde Hiddink uit waarom hij toch geen beroep doet op de rappe aanvaller. 'Gezien de aard van die blessure moet je de gezondheid van de speler in de gaten houden, ondanks het belang van de wedstrijd. Ik wil niet dat hij zwaarder geblesseerd raakt.'

Michael Reiziger trainde maandag niet mee omdat hij wordt gehinderd door een enkelblessure. 'Die gaan we goed behandelen, om morgen (dinsdag, red.) een beslissing te nemen of hij inzetbaar is.' Zaterdag tijdens de wedstrijd tegen NAC Breda zat Reiziger nog op de bank, omdat Hiddink had gekozen voor Theo Lucius als rechtsback.

Hiddink liet wel weten dat de lichtgeblesseerde Ibrahim Afellay en André Ooijer wel inzetbaar zijn.

Bekijk hier al onze video's