PSV wil met Toivonen praten over verlenging contract

PSV heeft Ola Toivonen (26) laten weten dat er wat de Eindhovenaren betreft te praten valt over contractverlenging. Het contract van de Zweedse schaduwspits loopt in de zomer van 2014 af.

PSV wil met Toivonen praten over verlenging contract

Het aanbieden van een nieuwe verbintenis is tactisch verstandig van technisch manager Marcel Brands. Beide partijen stuurden lange tijd aan op een transfer na het lopende seizoen, maar omdat Toivonen vijf maanden miste als gevolg van een ongekend zware hamstringblessure, is het de vraag of een club bereid is om miljoenen te betalen voor de international.

Als Brands erin slaagt om Toivonen langer te binden, dan voorkomt hij een transfervrij vertrek. Onder meer Dinamo Kiev, Newcastle United en Sunderland volgen Toivonen op de voet, maar van concrete gesprekken met de speler en/of met PSV is nog geen sprake.

Dinamo Kiev, de nummer drie van de Oekraïense Premyer Liga, heeft het management van de speler wel op de hoogte gebracht van de interesse. Toivonen is niet heel erg warm geworden van die mededeling. Hij ziet vooralsnog geen reden om af te zien van zijn ambitie om promotie te maken richting één van de vijf topcompetities. (Thijs Slegers)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen