PSV wil aflopend contract van belofte Koch verlengen

Reacties

Technisch manager Marcel Brands heeft Jong PSV-verdediger Menno Koch een aanbieding gedaan om zijn aflopende contract te verlengen. De twintigjarige Nederlander heeft het voorstel in beraad.

PSV wil aflopend contract van belofte Koch verlengen

Koch speelde dit seizoen zeven competitieduels in de Jupiler League en traint zeer regelmatig mee met de selectie van hoofdtrainer Phillip Cocu. De talentvolle verdediger zat dit seizoen al zeven keer op de bank bij het eerste elftal.

Toch wacht Koch al drie jaar op zijn debuut in de hoofdmacht. Met name de komst van AS Monaco-huurling Nicolas Isimat-Mirin was een doorn in het oog van Koch.

Of Koch op korte termijn zal verlengen is dus nog maar de vraag. Zijn zaakwaarnemer uitte eerder al kritiek op de komst van Isimat. 'Menno kreeg de toezegging dat hij tweede man achter Jeffrey Bruma zou worden als hij in de voorbereiding goed zou presteren', zei Mustapha Nakhli onlangs tegenover Voetbal International.

'Menno kreeg te horen dat hij definitief zijn plaats in de A-selectie had verdiend. En dan halen ze op de laatste dag van de transferwindow een rechtsbenige centrale verdediger. Dat is op z'n zachtst gezegd niet netjes', zei Nakhli tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.