PSV werkt zonder Hendrix en Narsingh toe naar AZ

Reacties

PSV is vrijdagochtend zonder Jorrit Hendrix en Luciano Narsingh begonnen met de voorbereiding op de competitiewedstrijd tegen AZ. Het tweetal ontbrak op de training die de ploeg van coach Phillip Cocu afwerkte op De Herdgang.

PSV werkt zonder Hendrix en Narsingh toe naar AZ

Met name Narsingh lijkt een serieuze blessure te hebben opgelopen tijdens het Champions League-bezoek van woensdag aan Manchester United (0-0). De 25-jarige vleugelspits moest al na achttien minuten naar de kant wegens hamstringklachten. Later deze vrijdag ondergaat de vijftienvoudige Oranje-international een scan.

Hendrix ging op Old Trafford na een uur van het veld, toen Cocu verdediger Nicolas Isimat-Mirin inbracht om een punt veilig te stellen tegen de ploeg van manager Louis van Gaal. De twintigjarige middenvelder heeft last van een stijve hamstring, maar zijn blessure lijkt minder ernstig dan die van Narsingh.

Ook Maxime Lestienne en Jetro Willems waren niet van de partij. De Belgische aanvaller ontbrak wegens familieomstandigheden, terwijl de 21-jarige linksback nog altijd niet is hersteld van een knieblessure. Willems kwam daardoor dit seizoen nog niet in actie voor PSV, dat zondag in eigen huis om 16.45 uur aantreedt tegen AZ.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.