PSV wacht op handtekeningen Narsingh en Willems

Reacties

PSV is redelijk ongeschonden uit de transferperiode gekomen. De Eindhovenaren hielden lange tijd rekening met het vertrek van Luciano Narsingh en Jetro Willems, maar beide spelers bleven de landskampioen trouw.

PSV wacht op handtekeningen Narsingh en Willems

Ruim voor de transferdeadline deed de club beide spelers, die nog een eenjarige verbintenis hebben, een nieuw contractvoorstel. Zo zou het Oranje-duo komende zomer niet gratis de deur uitlopen. Waar Willems na de oefeninterland tegen Griekenland liet weten niets van een voorstel te weten, meldde PSV nogmaals dat er wel degelijk een voorstel lag.

Intussen bleef ook Florian Jozefzoon in Eindhoven. De vleugelaanvaller bezit net als Willems en Narsingh een eenjarig contract en was dicht bij een transfer naar Union Berlin. De overgang ketste af, waardoor Jozefzoon zich weer gewoon bij PSV meldde. Hij heeft nog geen nieuw contractvoorstel van de club gekregen.

Naast Jozefzoon beschikken ook Joshua Brenet en Simon Poulsen over een eenjarige verbintenis. Eerder deze zomer braken Luuk de Jong en Davy Pröpper hun contract open tot de zomer van 2020.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.