PSV voorkomt transfervrij vertrek Willems met nieuw contract

Reacties

Jetro Willems heeft zijn aflopende contract met PSV met één seizoen verlengd tot halverwege 2018. Beide partijen waren al maanden met elkaar in gesprek.

PSV voorkomt transfervrij vertrek Willems met nieuw contract

De 22-jarige linksback maakt al sinds het seizoen 2011/12 deel uit van de selectie van PSV, waarmee hij een van de langst dienende spelers is. De Eindhovenaren namen Willems destijds over van Sparta Rotterdam.

In zijn eerste jaar maakte de verdediger dusdanig veel indruk dat toenmalig bondscoach Bert van Marwijk hem meenam naar het EK in Polen en Oekraïne.

Willems had met vele assists een groot aandeel in de landstitel die PSV in 2015 pakte. Als gevolg van een knieblessure moest de linksback een groot gedeelte van het daaropvolgende seizoen laten schieten. Toch had Willems met vijftien wedstrijden nog een groot aandeel in de titelprolongatie van PSV.

Door een vormcrisis verloor Willems dit seizoen zijn basisplaats. De linksback miste de afgelopen duels door een hoofdblessure, maar keert zaterdag terug in het keurkorps voor het duel met Go Ahead Eagles. 'Jetro heeft meegetraind en zit morgen bij de selectie. Hij is inzetbaar', aldus trainer Phillip Cocu tijdens zijn persconferentie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.