PSV volgt Standard Luik-sensatie Edmílson

Reacties

Nu de competities nagenoeg overal beslist en geëindigd zijn, gaat het vizier langzaam richting het WK in Rusland. Wie op het WK goed speelt, kan maar zo een grote transfer maken. Eén van de voetballers voor wie dat zeker geldt, is Hirving Lozano. De Mexicaan kende een goed seizoen bij PSV en weet de interesse al op zich gericht door gerenommeerde clubs in grotere competities.

PSV volgt Standard Luik-sensatie Edmílson

Indien Lozano al na één seizoen uit Eindhoven vertrekt, hoeft de clubleiding mogelijk niet ver te zoeken voor een vervanger. Met bijzondere aandacht heeft een aantal clubs, waaronder ook PSV, de verrichtingen van Standard Luik-aanvaller Edmílson Junior in België gevolgd.

De 23-jarige Belg van Braziliaanse komaf heeft met name indruk gemaakt in de play-offs. Edmílson, zoon van voormalig prof Edmílson Paulo da Silva, scoorde als linksbuiten in negen wedstrijden al zeven keer en gaf drie assists. In het jaar van zijn definitieve doorbraak hoorde Edmílson Junior tot de smaakmakers van de Belgische competitie. Maandagavond werd hij door zijn collega's verkozen tot op twee na beste speler van de Jupiler Pro League (achter Hans Vanaken en Ruud Vormer).

Edmílson heeft nog een contract voor één jaar en een sterk verbeterde aanbieding op zak. De verwachting is dat geïnteresseerde clubs de hoofdprijs moeten betalen. Dat zal PSV alleen willen doen indien het Lozano of wellicht Steven Bergwijn verkoopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.