PSV vindt in Leeuwarden 'Koch-scenario' voor Vloet

Reacties

Rai Vloet heeft zijn gewenste huurtransfer te pakken. De offensief ingestelde middenvelder van PSV maakt per direct op huurbasis de overstap naar SC Cambuur.

PSV vindt in Leeuwarden 'Koch-scenario' voor Vloet

De twintigjarige Vloet kan behalve als aanvallende middenvelder ook prima uit de voeten als spits. Dat maakt hem extra interessant voor SC Cambuur, dat eerder deze week Bartholomew Ogbeche naar directe concurrent Willem II zag vertrekken.

Bij PSV behoorde Vloet voor het tweede seizoen op rij tot de eerste selectie, maar veel speeltijd zat er niet in voor de zoon van Wiljan Vloet. In de Eredivisie kwam hij dit seizoen tot slechts één invalbeurt van acht minuten. Namens Jong PSV maakte Vloet deze jaargang zeven doelpunten in de Jupiler League.

Tijdens het winterse trainingskamp op Malta liet technisch manager Marcel Brands al weten dat Vloet de enige speler was die in principe tijdelijk weg mocht bij PSV. Hij verlangde daarbij 'een constructie zoals die van Menno Koch'. De verdediger werd vorig seizoen verhuurd aan NAC Breda, waar hij op zijn favoriete positie én in de Eredivisie mocht spelen. Een zware blessure maakte echter een voortijdig einde aan de verhuur van Koch.

Bij Cambuur is men maar wát blij met de komst van PSV'er. 'Rai bewijst wekelijks dat hij doelpunten kan maken en klaar is voor de Eredivisie. Bovendien kan hij op meerdere posities voorin uit de voeten en is hij topfit', reageert technisch directeur Henry van der Vegt op de clubsite.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.