PSV verwelkomt Willems terug op trainingsveld

Reacties

PSV heeft linksback Jetro Willems twee dagen na het succes in de Champions League weer kunnen verwelkomen op het trainingsveld. De knie van de verdediger speelde hem eind oktober opnieuw parten en daar is hij na een kleine twee maanden rust van genezen.

PSV verwelkomt Willems terug op trainingsveld

Afgelopen zomer liep Willems de blessure aan zijn knie op tijdens het trainingskamp in Frankrijk. Hij was op de weg terug en leek erg dicht bij speelminuten in Jong PSV, maar tijdens een trainingsessie op 19 oktober ging het opnieuw mis voor de zestienvoudig international. Donderdag hervatte hij de looptraining. Trainer Phillip Cocu kan de 21-jarige verdediger na de winterstop terugverwachten.

De hoofdcoach van de Eindhovenaren moest het donderdag op de training in aanloop naar het Eredivisie-duel met Roda JC Kerkrade van komende zaterdag nog wel doen zonder Arias, Poulsen en Brenet. De rechtsback zat dinsdag tijdens het Champions League-duel met CSKA Moskou (2-1 zege) een schorsing uit, terwijl Poulsen nog niet wedstrijdfit was. Het tweetal trainde dit keer apart van de groep. Brenet, de vleugelverdediger die tegen de Russen de gehele negentig minuten op het veld stond, sloeg een training over en werkte binnen een individueel programma af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.