PSV verwelkomt Oranje-internationals op training

Reacties

Landskampioen PSV heeft maandagochtend op de training weer kunnen beschikken over de internationals van het Nederlands elftal. Enkele buitenlandse spelers ontbraken nog.

PSV verwelkomt Oranje-internationals op training

Iets voor 11.00 uur stapten captain Georginio Wijnaldum, Jetro Willems, Jeffrey Bruma, Luciano Narsingh en Luuk de Jong het trainingsveld op. Zij waren na vorig seizoen nog met het Nederlands elftal actief tegen de Verenigde Staten en Letland, waardoor ze van trainer Phillip Cocu wat langer vakantie kregen dan de rest.

Ook linksback Simon Poulsen verscheen voor het eerst op De Herdgang. De Deen kwam onlangs over van AZ en wordt maandagmiddag officieel gepresenteerd. Hij krijgt dan zijn PSV-shirt uitgereikt door clubicoon Willy van der Kuijlen. Cocu kon nog niet beschikken over Oscar Hiljemark (won met Jong Zweden het EK Onder-21), Santiago Arias (speelde met Colombia de Copa América en heeft nog vakantie) en Andrés Guardado (met Mexico actief op het toernooi om de Gold Cup).

Hiljemark sluit woensdag aan, waarna PSV donderdag op trainingskamp gaat. De ploeg speelt in Zwitserland, Frankrijk en Italië oefenwedstrijden tegen FC Basel, Olympique Lyon en AS Monaco voordat de Eindhovenaren na ruim een week terugkeren naar Nederland. (Dolf van Aert)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.