PSV verwacht contractverlenging Willems

Reacties

PSV zit eind deze week nog één keer om de tafel met Jetro Willems en diens zaakwaarnemer. De intentie van beide partijen is het aflopende contract van de linkerverdediger te verlengen, zo laat technisch manager Marcel Brands aan VI weten.

PSV verwacht contractverlenging Willems

'Daar ben ik altijd van uitgegaan', vertelt Brands. 'Ik verwacht dan ook dat we eruit gaan komen.' Willems werd in Turkse media nog gelinkt aan Galatasaray, maar Brands laat weten niet bekend te zijn met de interesse.

Intussen voert de technisch manager ook gesprekken met Joshua Brenet en Luciano Narsingh. In beide gevallen gaat het om contractverlenging. Narsingh liet eerder doorschemeren komende winter alsnog uit te kijken naar een nieuwe club. 'Zowel Jetro als Luciano heeft in een eerder stadium aangegeven om zich heen te willen kijken. Die wens is waarschijnlijk niet verdwenen. We moeten zien wat er komende winter gebeurt. Mocht bijvoorbeeld Luciano vertrekken, dan moeten we nadenken over een opvolger.'

Buitenkansjes
Brands benadrukt dat PSV in principe de markt niet op hoeft. Alleen als er spelers vertrekken of als er zich buitenkansjes voordoen, komt de kampioen in actie. Brands haalt het voorbeeld van de linksbackpositie aan. 'Stel, Jetro tekent bij maar wil komende zomer alsnog weg, dan moeten we op zoek naar een nieuwe linksback. Die hebben we niet in onze eigen opleiding rondlopen. Als de mogelijkheid zich voordoet, zouden wij bijvoorbeeld komende winter alvast een nieuwe back kunnen halen. Dat hebben we in het verleden weleens vaker gedaan.'

Zo haalde PSV afgelopen zomer Bart Ramselaar op bij FC Utrecht, met het oog op een mogelijk zomers vertrek van Andrés Guardado of Davy Pröpper. In Eindhoven zingt al langere tijd de naam van AZ-revelatie Ridgeciano Haps rond. De in Utrecht geboren verdediger verlengde eerder dit jaar zijn contract tot de zomer van 2019.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.