PSV verhuist van Frankrijk naar Italië

Reacties

PSV heeft donderdagochtend voor de laatste keer getraind in het Franse Evian-les-Bains. De landskampioen sluit het trainingskamp de komende dagen af in Italië.

PSV verhuist van Frankrijk naar Italië

De ochtend na de oefenzege op Olympique Lyon (2-0) verscheen de selectie van Phillip Cocu rond 11.00 uur op het veld. Jefrrey Bruma, Adam Maher, Luciano Narsingh, Nicolas Isimat-Mirin, Steven Bergwijn en Jordy de Wijs beperkten zich tot een rustige uitlooptraining van een kleine anderhalf uur, terwijl Marcel Ritzmaier het al na een half uur uit voorzorg voor gezien hield. 

Bij de andere groep was nieuwkomer Gastón Pereiro de opvallendste naam. Na lang getouwtrek werd de Uruguayaan woensdag eindelijk vastgelegd. Een dag later voegde hij zich bij zijn nieuwe team en trainde hij twee uur met zijn nieuwe ploeggenoten. Simon Poulsen trainde de hele sessie apart. Hij had de afgelopen dagen wat last van zijn hamstring.

De week in Frankrijk was een tamelijk hectische. Zo werden naast Pereiro ook de andere aanwinsten Maxime Lestienne en Davy Pröpper ingevlogen, vertrokken aanvoerder Georginio Wijnaldum (Newcastle United) en Oscar Hiljemark (Palermo) en keerde Jetro Willems met een knieblessure vervroegd huiswaarts. Over zijn toestand is nog geen duidelijkheid. Vrijdag sluit PSV het trainingskamp af met een oefenwedstrijd in Italië tegen AS Monaco. (Dolf van Aert)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.