PSV vangt bot bij Chelsea over huurling Hazard

PSV heeft van Chelsea te horen gekregen dat Thorgan Hazard niet te koop is. Technisch manager Marcel Brands heeft met de Londense topclub gesproken over de aan SV Zulte Waregem uitgeleende speler.

PSV vangt bot bij Chelsea over huurling Hazard

Chelsea is naar verluidt wel bereid om de twintigjarige aanvallende middenvelder in de winterstop aan een andere, onder meer druk spelende club te verhuren. 'Maar hij wil zelf in België blijven. Hij is dus niet haalbaar', aldus Brands. Het Anderlecht van John van den Brom heeft nu de beste papieren om Hazard tijdelijk in te lijven.

Hazard speelde eerder dit seizoen met Zulte tegen PSV in de derde voorronde van de Champions League. Daarna zijn de Brabanders hem intensief blijven volgen en werd hij aangemerkt als een ideale aanvulling voor het dunbezette middenveld. In die linie heeft PSV momenteel vijf spelers: Georginio Wijnaldum, Stijn Schaars, Oscar Hiljemark, Adam Maher en Ola Toivonen.

De aan zijn rug geblesseerde Wijnaldum zal op z'n vroegst pas eind februari weer negentig minuten kunnen spelen. PSV hoopt Toivonen deze winterstop te verkopen. Besiktas is voor hem in de markt. Die club moet echter rekening houden met een maximum aantal buitenlanders. In Turkije mogen maar zes niet-Turken in de wedstrijdselectie worden opgenomen. Besiktas wil ruimte maken door de Portugees Manuel Fernandes te verkopen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen